Studio PTmonique Personal Training
en

Wat leuk dat je onze site bezoekt. Welkom bij Studio PTmonique 

Personal Training, Voeding- & Lifestyle Coaching, Yoga & Meditatie voor particulieren en bedrijven

Fysiek, mentaal en emotioneel jezelf uitdagen, verbeteren en grenzen bewaken. Dat doen we d.m.v. Personal Training, Voeding- & Lifestyle Coaching, een positieve mind-set, Yoga & Meditatie.

Jouw wens, wordt ons gezamenlijke doel

Personal Training

Voeding- & Lifestyle Coaching 

Yoga & Meditatie

Bedrijven, instanties & organisaties

Jouw wens, wordt ons gezamenlijke doel

Studio PTmonique is sinds 2012 een professionele, exclusieve, Personal Training studio op het gebied van Training, Voeding- & Lifestyle coaching, Yoga & Meditatie.

En inmiddels doen we nog heel veel meer…

Wij geloven in de unieke combinatie van Body, Mind en Soul, want het één kan niet zonder het ander. Ieder mens is Uniek!

Fysieke kracht en souplesse verbeteren, een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon, een positieve mindset en emotioneel in balans.

Wellicht klinkt het te mooi om waar te zijn, maar wij helpen je graag om jouw wens en doelstelling te behalen en te behouden.

Informeer eens naar jouw opties en mogelijkheden, want wat heb je te verliezen ;-)

Ben jij ook toe aan een nieuwe versie van jezelf?

Personal Training
Personal Training

Personal Training

Gezond, fit, vitaal, energiek, een goede verhouding tussen vetmassa en spiermassa, hormonen in balans,  slank, strak, sterk, weerbaar, veel zelfvertrouwen ... Nee? 

Voeding- & Lifestyle Coaching
Voeding- & Lifestyle Coaching

Voeding- & Lifestyle Coaching

Gezond eten, bewustzijn, lekker in je vel zitten, liefdevol in de spiegel kijken, weten wanneer je eet, hoeveel je eet, wat je eet, verleidingen kunnen weerstaan, makkelijk van suikers afblijven ... Nee?

Yoga & Meditatie
Yoga & Meditatie

Yoga & Meditatie

Mindfull, met regelmaat tijd voor jezelf, no stress, lekker in balans, goed in je vel, een steady mind, volledig ontspanning, lekker slapen en energiek wakker worden ... Nee?

Voor bedrijven, instanties & organisaties

U kent ze vast wel. Vriendelijke, gezonde, fitte, vitale, enthousiaste, energieke werknemers die optimaal productief zijn en geen stress ervaren.

Nee? Dan is het echt handig om eens een afspraak te maken!

We bieden diverse Workshops en Small Group Trainingen aan op uw eigen locatie op het gebied van Training, Voeding- & Lifestyle coaching, Yoga & Meditatie en Stress reductie.

Studio PTmonique professionaliteit

Coaching op Fysiek, Metaal en Emotioneel vlak

Personal Training, Small Group Training, Kettlebell, Boksen, Suppen, Mountain biking, PHP Voeding Coaching, 10 dagen Detox & make the Switch programma, PS. food & lifestyle programma, Lifestyle Coaching, Yoga & Meditatie, Reiki, Stress reductie, Hartcoherentie...

Wij werken uitsluitend met "op maat" programma's, want ieder mens, bedrijf, instantie of organisatie is uniek.

Met een warm hart en persoonlijke aandacht kun je rekenen op vakkundige begeleiding, ondersteuning en coaching. Ieder mens is uniek!

Ik heb nu sinds 5 maanden elke week Personal training bij Monique. Je hebt persoonlijk een op een aandacht in een fijne ruimte. Waar op dat moment ook niemand sport. Naast dat ze zicht bezig houd met sporten is ze ook actief met voeding en zelfbewust zijn. Zoals Reiki en yoga lessen. Dit hebben wij dan ook een paar keer weten te combineren. We vullen de lessen zo in met het gene waarop ik momenteel behoefte aan heb. Naar al deze fijne opties is Monique ook heel fijn om mee te kletsen en een luisterend oor. Ik heb het erg naar mij zin, ik wordt gehoord en boek progressie in mijn doelen.

Esmee van Loon

https://www.esmeevanloon.nl/

Start vandaag nog met een nieuwe versie van jezelf

Schoepenweg 51C, 8243PX Lelystad, info@ptmonique.nl