Succesvol afvallen en lekker blijven eten doe je met PowerSlim bij Studio PTmonique

Personal Food Coaching bij studio PTmonique

NIEUW 

Of je nu succesvol wilt afvallen of gewoon lekker, maar verantwoord en eiwitrijk wilt eten, dan kan je vanaf heden ook bij ons terecht voor Food Coaching en kan je volop genieten van ons uitgebreide PowerSlim assortiment

Niet mínder eten, maar lekker en gezond (leren) eten.


Welkom bij Studio PTmonique!

Maak kennis met onze sfeervolle studio, waar de koffie en thee klaar staat. 


Iedere mens is uniek, heeft zijn eigen wens, doel en mogelijkheden.

Wil je afvallen op traditionele wijze of lekker en verantwoord eten met PowerSlim?

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend intake gesprek, om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Wat mag je verwachten

 • Persoonlijk en professioneel advies 
 • Wekelijkse intensieve begeleiding, meten en wegen 
 • Recepten en weekmenu's
 • Meer dan 140 eiwitrijke producten van hoge biologische kwaliteit uit voorraad leverbaar
 • Uiteraard staat de koffie of thee voor je klaar


"Ik heb van alles al geprobeerd, maar het wil maar niet lukken". Herkenbaar?

Afvallen klinkt zo eenvoudig, maar wist je dat 70% van alle gezondheidsklachten voeding gerelateerd zijn en dat 95 % van de mensen die gaan diëten, binnen 5 jaar terug zijn op hun oude gewicht of nog zwaarder (bron: sohf, php). Zo makkelijk is het dus helemaal niet!

Wat is PowerSlim?

Powerslim is een door diëtisten ontwikkeld en wetenschappelijk onderbouwd programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een van onze gecertificeerde PowerSlim voedingscoaches.

Met een warm hart en persoonlijke aandacht kan je bij PTmonique Food Coaching rekenen op vakkundige begeleiding en ondersteuning.

Door onze jarenlange ervaring als personal trainer en voeding coach zijn we expert geworden op het gebied van lekker en gezond eten.

Wij helpen jou ook graag op weg naar een gezond voedingspatroon en een stabiel gewicht, zodat je weer lekker in je vel zit.

De focus ligt op het aanleren van een gezond eetpatroon, zonder diëten, die er voor zorgt dat je jouw wens en doelstelling kan behalen en behouden, met behulp van jouw personal food coach. Hiermee voorkom je het welbekende jojo-effect.

Je gaat niet mínder eten, maar anders (leren) eten. Het programma is eenvoudig in te passen in je dagelijkse leven, waardoor je het makkelijk vol houdt. Hierdoor blijft de motivatie ook hoog.

Persoonlijk advies, intensieve begeleiding, recepten, weekmenu's én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat wij je bieden. 

Slanker, strakker, gezonder, fitter, vitaler, energieker, minder lichamelijke klachten en er beter uit zien! Wie wil dat niet?


PowerSlim is geschikt voor jou 

 • als je op verantwoorde wijze (veel) gewicht wilt verliezen en lekker en verantwoord wilt blijven eten
 • als je van je 'suikerverslaving' af wilt komen, maar toch nog chocola e.d. wilt eten
 • als je van 'suikerverbranding' naar 'vetverbranding' wilt overschakelen
 • als je een ketogeen programma wilt volgen
 • als sporter, om je dagelijkse hoeveelheid eiwitten en aminozuren binnen te krijgen
 • als eiwitrijke ondersteuning naast je dagelijkse voedingspatroon

Wat is onze werkwijze om jouw streefgewicht te bereiken en wat zijn de kosten?

Stap 1:

Een persoonlijk intake consult onder het genot van een kopje koffie of thee in onze sfeervolle studio.

Tijdens dit consult onderzoeken wij wat jij nodig hebt en maken we een plan van aanpak om jouw gezondheid en leefstijl te verbeteren.

Middels een 0-meting bekijken we een aantal parameters zoals gewicht, BMI, vetpercentage, spierpercentage, BMR en visceraal vet (orgaanvet). Bij de start van het programma doen we een omvangmeting.

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend intake gesprek.


Het PowerSlim startpakket voor €159,-

Wil je direct kennis maken met de PowerSlim producten?
Begin met het starterspakket inclusief kookboek met heerlijke en eenvoudige recepten.

Het PowerSlim startpakket bevat een uitgebreid weekmenu met 46 verschillende PowerSlim producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor voor 8 tot 11 dagen.

Daarbij ontvang je een handige shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek (met 91 recepten en 14 weekmenu's) waarmee je in een handomdraai de lekkerste recepten maakt.


Stap 2:

Wekelijkse coaching van circa 20-30 minuten

Personal coaching is tijdens jouw PowerSlim traject onmisbaar voor optimaal resultaat en een stok achter de deur. Ieder mens is uniek, heeft zijn eigen wens, doel en mogelijkheden.

Tijdens een wekelijks consult gaan we meten en/of wegen en doorloop je met jouw coach de drie fases van het PowerSlim programma, totdat je jouw doelstelling hebt behaald.

Met zes eetmomenten per dag vervang je gangbare, koolhydraatrijke voedingsmiddelen, door PowerSlim producten. Met een keuze uit meer dan 140 lekkere producten die geschikt zijn voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Lekker en smaakvol genieten van eiwitrijke broodjes, pasta, rijst, repen, toetjes en snack kan je jouw doelstelling behalen en behouden.

Met behulp van de vele PowerSlim recepten maak je in een handomdraai de lekkerste combinaties met verse groenten, vlees, vis, gevogelte en eieren.

Afhankelijk van hoeveel je wenst af te vallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je qua kosten voor de PowerSlim producten circa € 2,75 per maaltijd aanhouden. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je, in de eerste fase, 4 tot 6 producten per dag.


Kosten wekelijks consult: €40,-

Bij afname van minimaal 4 doosjes PowerSlim producten, zijn de kosten van het wekelijkse consult t.w.v. €40,- gratis!


Stap 3:
Behouden van jouw doelstelling.

Na het behalen van jouw doelstelling laten we je natuurlijk niet zomaar los.
Doelstelling behalen is stap 1 en behouden is stap 2. Tijdens de 'behoud" fase heb je ca. 1 x per maand een consult bij jouw Powerslim Coach.

Kosten maandelijks consult: €40,-
Bij afname van minimaal 4 doosjes PowerSlim producten, zijn de kosten van de maandelijkse coaching t.w.v. €40,- gratis!

Feel Good, Look Good & Get in Shape

Ervaar de unieke combinatie van persoonlijke aandacht, gezonde voeding, een fitter en gezonder lichaam, uitstraling en zelfvertrouwen...