Studio PTmonique Personal Training

Mylogenics Blessure behandeling

Mylogenics door Erik Diender

Rehabilitation en Performance Coach & Personal Trainer bij studio PTmonique.

De Mylogenics™ methode 


Een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Prestatieverbetering en Behandeling en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Zo worden o.a. de meest succesvolle en effectieve technieken van diverse myofasciale methoden gecombineerd met die van Muscle Activation, Functional Stretching, Functional Medicine, Manual Concepts enz.

Mylogenics™ behandeld de oorzaak van de klacht, niet de symptomen.

Verloop Mylogenics behandeling

  • Bespreken van de (pijn)klachten en/of lichamelijke beperking(en).
  • Het testen en behandelen van diverse spierstructuren om de (pijn)klacht en/of lichamelijke beperking(en) te laten afnemen.
  • Aanleren van specifieke oefeningen om het herstel te bevorderen.

Aantal behandelingen

Vanwege de hoge effectiviteit van Mylogenics duren de behandelingen relatief kort. Afhankelijk van de aard van de klacht zijn tussen de 2 à 5 behandelingen noodzakelijk. 
Echter is een éénmalige behandeling geen uitzondering voor chronische klachten. 

Om toekomstige blessures en klachten te voorkomen krijgt u uitleg over de oorzaak van uw klacht en leert u specifieke preventieve oefeningen.

Tijdens de behandeling is het niet altijd noodzakelijk het te behandelen lichaamsdeel te ontbloten, het is echter wel mogelijk dat u gevraagd wordt u (deels) te ontkleden. Afhankelijk van het te behandelen gebied is het dan ook aan te raden hier met uw onderkleding rekening mee te houden.

Meer informatie en behandelkosten vindt u op de site van  Erik Diender.


Lees voor meer informatie omtrent Mylogenics ->

Schoepenweg 51C, 8243PX Lelystad, info@ptmonique.nl