Studio PTmonique Personal Training

Feel Good, Look good & Get in shape

Orthomoleculaire Voeding -Feel good, Look good & Get in shape

70% van alle gezondheidsklachten zijn voeding gerelateerd en 95 % van de mensen die gaan diëten zijn binnen 5 jaar terug op hun oude gewicht of nog zwaarder (bron: sohf, php)

Wat is nou gezonde voeding?

Vaak zien we door de bomen het bos niet meer en vallen van de ene dieetgoeroe in de volgende, met allerlei voedingstekorten tot gevolg.

In deze tijd functioneert ons lichaamssysteem niet meer optimaal, is het vatbaar voor infecties en kampen we met kwakkelende gezondheid. We lijden aan een of meerdere chronische aandoeningen en we voelen ons moe, lusteloos en hebben gebrek aan energie.

Vaak heeft het te maken met onze leefstijl en voedingstekorten, die ontstaan door eenzijdige en bewerkte voeding, weinig of verkeerd bewegen en overmatige stress.

Meestal halen we nog wel voldoende energie uit onze voeding voor brandstof en bouwmaterialen, maar onvoldoende om onze lichaamssystemen optimaal te laten functioneren, waardoor allerlei klachten ontstaan.

Met gezonde voeding zorgen we ervoor dat onze lichaamssystemen weer optimaal gaan werken. Je voelt je fitter en gezonder, krijgt meer energie en je bereikt op eenvoudige wijze je doel zoals bijvoorbeeld afvallen zonder strenge diëten en honger te lijden!

Orthomoleculaire voeding is er op gericht om jouw algehele gezondheid te verbeteren, het voorkomen van lichamelijk klachten en ongemakken en... om er voor te zorgen dat je je weer fit en energiek kan voelen in je eigen vel!

Herken je jezelf in een van onderstaande klachten?

Problemen met aankomen of afvallen, auto immuunziektes, brandend maagzuur, stress en burn out klachten, candida, cellulitis, darm- en verteringsproblemen, opgeblazen buik, spastische darm, diabetes type 2, hart en vaatziekten, hoge of lage bloeddruk, huidproblemen, koolhydraatverslaving, leverproblemen, migraine, menstruatieklachten, blessures, ontstekingen, schildklierproblemen, slaapproblemen, tandvlees problemen, voedselallergie of intoleranties...  en ga zo nog maar even door...

Met orthomoleculaire voeding kunnen we veel problemen oplossen en/of beperken! Dus ga er mee aan de slag!

Orthomoleculair voeding-, beweeg- & lifestyle advies

Om een goed beeld te krijgen van uw leefstijl, gewoontes en voedingspatroon maken we gebruik van een zeer uitgebreide intake. We begrijpen dat dit tijd van u vergt, maar we willen u graag zo goed mogelijk kunnen adviseren!

Hoe gaan we te werk

  1. Online formulier: U vult zelfstandig het online formulier in. Deze bestaat uit 2 delen; uw contactgegevens/voedingspatroon en vragen m.b.t. uw gezondheid
  2. Intake afspraak: Vervolgens plannen we een afspraak zodat we kennis kunnen maken en uw gegevens door kunnen nemen. Tijdens de afspraak gaan we u ook meten en wegen om inzicht te krijgen in uw lichaamssamenstelling zoals; gewicht, spier%, vet%, BMI, visceraalvet, BMR en doen we een omvangmeting. 
  3. 1e adviesafspraak: Een week na het intake gesprek plannen we een vervolgafspraak waarin u een uitgebreid advies ontvangt op het gebied van voeding, beweging, vitaminen en mineralen en lifestyle coaching waarmee u zelfstandig aan de slag gaat.
  4. Korte vervolg afspraak: We adviseren u om na een week of 6 een vervolgafspraak te plannen, om een en ander te evalueren

Tarieven overzicht

  • Intake afspraak + 1e adviesafspraak - €129,- 
  • Vervolg afspraak €55,-

Via onderstaande link kunt u de betaling voldoen en nadat uw betaling succesvol is ontvangen wordt u direct doorverwezen naar de pagina met de online intake formulieren. Vermeld bij uw betaling uw naam en uw geboortedatum.

Zodra wij de formulieren van u hebben ontvangen zullen wij een afspraak met u inplannen.

De afspraken vinden voornamelijk op vrijdagmiddag plaats bij Studio PTmonique, Schoepenweg 51 C te Lelystad.

Staat dit ook op jouw verlanglijstje?

Feel good, look good & get in shape? 

Dan gaan we samen aan de slag!

Schoepenweg 51C, 8243PX Lelystad, info@ptmonique.nl