Succesvol afvallen en lekker blijven eten doe je met PowerSlim bij Studio PTmonique

PowerSlim Coaching bij studio PTmonique

NIEUW vanaf medio augustus 2019

Of je nu succesvol wil afvallen of gewoon lekker, maar verantwoord (eiwitrijk en koolhydraatarm) wil eten, dan kan je vanaf medio augustus volop genieten van ons uitgebreide PowerSlim assortiment. 

Welkom bij Studio PTmonique
Succesvol afvallen met PowerSlim!

Maak kennis met onze studio, waar de koffie en thee klaar staat. Iedere mens is uniek, heeft zijn eigen wens, doel en mogelijkheden.
We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend intake gesprek, om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. 

"Ik heb van alles al geprobeerd, maar het wil maar niet lukken". Herkenbaar?

Afvallen klinkt zo eenvoudig, maar wist je dat 70% van alle gezondheidsklachten voeding gerelateerd zijn en dat 95 % van de mensen die gaan diëten, binnen 5 jaar terug zijn op hun oude gewicht of nog zwaarder (bron: sohf, php). Zo makkelijk is het dus helemaal niet!

Maak kennis met PowerSlim bij Studio PTmonique

Powerslim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.

Met een warm hart en persoonlijke aandacht kun je bij Studio PTmonique rekenen op vakkundige begeleiding, ondersteuning en coaching.

Door onze jarenlange ervaring als personal trainer en voeding coach zijn we expert geworden op het gebied van lekker en gezond eten. Wij helpen jou ook graag op weg naar een gezond voedingspatroon en een stabiel gewicht, zodat je weer lekker in je eigen vel zit.

De focus ligt op het aanleren van een gezond eetpatroon, zonder diëten, die er voor zorgt dat je jouw wens en doelstelling kan behalen en behouden, met behulp van jouw personal coach. Hiermee voorkom je het welbekende jojo-effect.

Met Powerslim ga je niet mínder eten, maar anders leren eten. Het programma is zo ontwikkeld dat het eenvoudig is in te passen in je dagelijkse leven en daardoor makkelijk is vol te houden. Hierdoor blijft de motivatie ook hoog.

Persoonlijk advies, intensieve begeleiding, recepten én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat wij je bieden. 

Slanker, strakker, gezonder, fitter, vitaler, energieker, minder lichamelijke klachten en er beter uit zien! Wie wil dat niet?


Wat is onze werkwijze om jouw streefgewicht te bereiken en wat zijn de kosten?

Stap 1:

Een persoonlijk intake consult onder het genot van een kopje koffie of thee in onze sfeervolle studio (circa 60 minuten)

Tijdens dit consult onderzoeken wij wat je nodig hebt en maken we een plan van aanpak om jouw gezondheid en leefstijl te verbeteren.

Middels een 0-meting bekijken we een aantal parameters zoals gewicht, BMI, vetpercentage, spierpercentage, BMR en visceraal vet (orgaanvet) en doen we een omvangmeting.

Nadat we een account voor je hebben aangemaakt kan je met een persoonlijk inlogcode jouw gegevens online bekijken.

Kosten intake consult: €99,-
Indien je start met het PowerSlim startpakket van €159,- zijn de kosten van het intake consult t.w.v. €99,- gratis! 


Het PowerSlim startpakket voor €159,-

Het PowerSlim startpakket bevat een uitgebreid weekmenu met 46 verschillende PowerSlim producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor voor 8 tot 11 dagen. Daarbij ontvang je een handige shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek waarmee je in een handomdraai de lekkerste recepten maakt.


Stap 2:

Wekelijkse coaching van circa 20-30 minuten

Personal coaching is tijdens jouw PowerSlim traject onmisbaar voor optimaal resultaat en een stok achter de deur. Ieder mens is uniek, heeft zijn eigen wens, doel en mogelijkheden.

Tijdens een wekelijks consult gaan we meten en/of wegen en doorloop je met jouw coach de drie fases van het PowerSlim programma, totdat je jouw doelstelling hebt behaald.

Met zes eetmomenten per dag vervang je gangbare, koolhydraatrijke voedingsmiddelen, door PowerSlim producten. Met een keuze uit meer dan 140 lekkere producten die geschikt zijn voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Van broodjes en pasta's tot snacks en reepjes.

Met behulp van de vele PowerSlim recepten maak je in een handomdraai de lekkerste combinaties met verse groenten, vlees, vis, gevogelte en eieren.

Afhankelijk van hoeveel je wenst af te vallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je qua kosten voor de PowerSlim producten circa € 2,75 per maaltijd aanhouden. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je, in de eerste fase, 4 tot 6 producten per dag.


Kosten wekelijks consult: €40,-

Bij afname van minimaal 4 doosjes PowerSlim producten, zijn de kosten van het wekelijkse consult t.w.v. €40,- gratis!


Stap 3:
Behouden van jouw doelstelling.

Na het behalen van jouw doelstelling laten we je natuurlijk niet zomaar los.
Doelstelling behalen is stap 1 en behouden is stap 2. Tijdens de 'behoud" fase heb je ca. 1 x per maand een consult bij jouw Powerslim Coach.

Kosten maandelijks consult: €40,-
Bij afname van minimaal 4 doosjes PowerSlim producten, zijn de kosten van de maandelijkse coaching t.w.v. €40,- gratis!

Feel Good, Look Good & Get in Shape

Ervaar de unieke combinatie van persoonlijke aandacht, gezonde voeding, een fitter en gezonder lichaam, uitstraling en zelfvertrouwen...


Ik wil succesvol afvallen met PowerSlim.
Ik maak graag een afspraak voor een intake consult