Studio PTmonique Personal Training

Clean Supplements

Prijslijst Clean Supplements


Clean Supplements, sport- en gezondheidsproducten.
Hoog gedoseerde vitaminen en mineralen, in de zuiverste vorm voor het behalen en behouden van optimaal resultaat, exclusief verkrijgbaar bij Studio PTmonique.


Amino X aminozuren complex

Stimuleert de groei van spiermassa en activeert herstel na je training en je energieniveau. Ondersteunt de aanmaak van onze rode bloedlichaampjes en zuurstoftransport. Aminozurencomplex met organisch ijzer.

€29,95

BCAA Rebuild Strength

Branched Chain Amino Acids (Valine, Leucine en Isoleucine) zijn aminozuren die tijdens trainingen kunnen worden gebruikt als brandstof.

Het lichaam kan zelf geen BCAA's aanmaken. Het lichaam is wel in staak om BCAA's vrij te maken door afbraak van spierweefsel of door ze op te nemen vanuit voeding of voedingssupplementen.

€39,95

CMZ Support

Een sterke combinatie van calcium, magnesium en zink voor het behoud van sterke botten en tanden.
Magnesium is goed voor de spieren en speelt een belangrijk rol in het functioneren van de zenuwen. Zink helpt bij geestelijke druk en inspanning.

€14,95

Enzymes

Stimuleert het spijsverteringsproces. Vegetarische capsule. Het multi-enzymen complex bevat een breed werkend complex van speciale enzymen (gmo vrij): Protease, Amylase, Lactase, Lipase en Cellulase. Deze enzymen worden niet afgebroken door maagsap voor een optimale werking. Voor optimale werking is Betaine hcl, Papaya en Ananas extract toegevoegd. In tegenstelling tot veel van dergelijke producten zijn de ingrediënten van Enzymen Support van plantaardige oorsprong en zodoende is het product geschikt voor vegetariërs.

€28,50

Fiber - Colon Support

Colon Support is een ondersteunende formule voor het bevorderen van een gezonde darm transit, geeft een ondersteuning bij het reinigen van de colon, kan langdurig worden ingezet bij ondersteuning van een spastische dikke darm en obstipatie.

€26,50

Glucosamine

Glucosamine xtr is méér dan glucosamine en chondroïtine alleen. Deze uitgebreide formule biedt vele nuttige extra's. Zoals mangaan, dat goed is voor de opbouw van kraakbeen in de gewrichten. De vitamines D en K ondersteunen de botten.

€17,95

Glutamine

Glutamine is het aminozuur voor herstel en opbouw van de spieren. Direct na een training heeft het lichaam een vergrootte behoefte aan aminozuren om de spieren te herstellen en om nieuwe spiervezels aan te maken. Naast de essentiële aminozuren heeft het menselijk lichaam nog meer aminozuren nodig voor de opbouw van spierweefsels. Met behulp van Glutamine kan het lichaam exact die aminozuren aanmaken waar het op dat moment behoefte aan heeft. Hoe meer Glutamine aanwezig is hoe beter het lichaam kan inspelen op de vergrootte behoefte na de training en hoe beter het lichaam kan zorgen voor spierherstel en spieropbouw.

€39,95

Magnesium & Taurine

Magnesium draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan de energiestofwisseling. Magnesium draagt ook bij aan de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast draagt het bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie, leervermogen, het geheugen en het beredeneervermogen. Magnesium is gunstig voor diverse processen in het lichaam.

€24,95

Mega Multi Sport support 

Uitgebalanceerd multipreparaat met ruime dosering van essentiële vitaminen en mineralen. Met onder andere vitamine B5 en foliumzuur die helpen bij vermoeidheid en B6 en B12 die bijdragen aan hersen- en zenuwfuncties.

Complete formule aan goed opneembare vitaminen en mineralen.

Met toegevoegde kruiden waaronder een groente en fruitcomplex extract (100:1).

€28,95

Omega 3 Pure Clean (1000 mg)

Omega 3 - 1000 mg is een moleculair gedestilleerde visolie, rijk aan de meervoudige onverzadigde vetzuren EPA en DHA (omega-3) . Deze visvetzuren zijn goed voor het hart en de hersenen (bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA).

€19,95

Probiotica

Vegetarische maagzuur resistente capsules met een mix van geselecteerde bacteriestammen. Dit probioticum bevat een hoge concentratie bacteriën, die door de maagzuur resistente capsule, in goede conditie de dunne darm bereiken.

€29,95

Psyllium vezels 

Kruid in hoge dosering voor een natuurlijke stoelgang bij zowel mannen als vrouwen.

€17,50

Vitamine B12 zuigtablet

Krachtige dosering biologisch actief vitamine B12. Vitamine B12 helpt bij vermoeidheid en is goed voor geheugen, concentratievermogen en de gemoedstoestand. 
De Vitamine B12 is afkomstig uit de goed opneembare verbinding Methylcobalamine.

€29,95

Vitamine D3

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine en speelt een belangrijke rol in het lichaam voor sterke botten en tanden en bevordert de opname van de mineralen calcium en fosfor in het lichaam.

Vitamine D speelt ook een rol bij de instandhouding van de weerstand en bij een goede werking van de spieren. De belangrijkste bron van vitamine D is het zonlicht. Vitamine D wordt onder invloed van zonlicht in de huid aangemaakt.

€15,95

Vitamine C

Hoge kwaliteit vitamine C die geschikt is voor mensen die het gewone zure vitamine C (ascorbinezuur) niet verdragen. Vitamine C - poeder is neutraal van smaak en kan gemakkelijk aan een drank of shake worden toegevoegd. Dit product is ideaal voor mensen die moeite hebben met het slikken van tabletten.

€15,95

Whey Protein - 24/7 Formula Sport 1000 gram

Clean Whey zonder toevoegingen & in de smaak Vanille. 

Een traktatie om te nemen
Een shake in de sportschool wordt vaak als erg lekker ervaren. Nadeel is dat deze shakes minder eiwitten en meer vet en koolhydraten bevatten. Wij hebben nu een shake gemaakt dat dezelfde lekkere volle smaak geeft, maar wel een hoog eiwitpercentage bevat. Dit door toevoeging van 20% Isolaat eiwit.

Dit product bevat een 100% natuurlijk aminozuurprofiel. Dus geen toevoegingen van goedkope aminozuren waar je lichaam niets mee kan. De eiwitten in dit product zijn volledig natuurlijk waardoor ze goed worden opgenomen door het lichaam en de ideale bron zijn voor herstel en opbouw van de spieren.

Schoepenweg 51C, 8243PX Lelystad, info@ptmonique.nl