Studio PTmonique Personal Training & ZeNN studio

Provinciehuis Lelystad 

Secretaressedag 2023  

Allereerst hartelijk dank aan het provinciehuis voor deze uitnodiging om op 11 mei 2023 t.b.v. Secretaressedag een Yoga-Meditatie-Adem sessie te mogen verzorgen. 

Planning:
14.00 uur - aanwezig t.b.v. voorbereiding 
15.00 uur - inloop deelnemers
15.15 uur - aanvang les
16.45 uur - afsluiting les met kopje thee (?)
17.00 uur - matten cleanen, drogen en opruimen (monique)
17.30 uur - vertrek provinciehuis

Gezondheid

Gezondheid

Gezondheid en veiligheid staat uiteraard voorop. Voor ons als bedrijf en als Personal Trainer/ Yoga teacher is het prettig als we van tevoren op de hoogte zijn van eventuele beperkingen van de deelnemers. Gelieve dit voor aanvang van de les aan ons mede te delen. Vanzelfsprekend wordt deze informatie discreet behandeld. 

Deelname geschied op eigen risico. Door deel te nemen gaat de deelnemer akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid van studio PTmonique.

Voeding

Voeding tips

Voorafgaand aan een Yogasessie is het prettig om een eiwitrijke maaltijd te nuttigen. Gelieve geen shakes of vloeibaar voedsel, want dit komt een eventuele "downward facing dog" niet ten goede ;-) Eet minimaal 1 uur voorafgaand aan de les.

Suggesties:
- eiwitrijk brood met mager beleg en een salade
- eiwitrijke wrap met kip en sla
- omelet of uitsmijter met een salade (zonder brood ;-))

Na afloop van de les is het heerlijk om na te genieten met een warme kop (verse gember) thee. 


Kleding

Kleding advies

Na inspanning komt ontspanning. Het is prettig om tijdens de les kleding te dragen waarin je lekker kunt bewegen en die niet knelt. De les is op blote voeten, maar neem voor "Savasana" een paar warme sokken mee, een lekkere warme trui en eventueel een vlies dekentje, zodat je optimaal kunt ontspannen en genieten. 😊 

Yoga op mijn pad

Yoga op mijn eigen pad

In 2015 kwam Yoga op mijn pad en heeft mijn leven op meerdere vlakken verrijkt.
De balans tussen body en mind, ontspanning en inspanning, innerlijke kracht, grenzen verkennen en bewaken zijn slechts enkele aspecten die Yoga voor mij betekend.

"Ik kan geen Yoga", "ik ben niet zo lenig" worden vaak benoemd. 
Maar bij Yoga gaat het er niet om wat je kunt. Bij Yoga laten we onze ego thuis en zoeken we onze eigen grens, weerstand, mogelijkheden en beperkingen op. 

Indien iemand een les lang op zijn mat blijft liggen en niet deelneemt aan de Asana's (houdingen) dan heb ik daar uitermate respect voor. Dit betekent dat je goed luistert naar jouw lichaam en jouw eigen grenzen aangeeft, bewaakt, niet overschrijdt en aanvoelt wat jij op dat moment nodig hebt!

Ik ontvang je graag op 11 mei 2023 en hoop dat je net als ik mag ervaren hoe jij in jou eigen kracht kunt staan.

Namasté, Monique


- Sta in jouw eigen kracht - Monique

Wees welkom

Mocht je voorafgaand of na de les nog iets met me willen delen, voel je dan welkom.

Woonhavenpad, 8245AC Lelystad, info@ptmonique.nl