Studio PTmonique Personal Training

PS. Food & Lifestyle programma (Powerslim)

Wat heb je te verliezen behalve je overtollige kilo's?

Gewicht verliezen is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je het in je eentje doet. Dit weet je misschien al uit ervaring.

De wil is er wel, maar vaak ontbreekt het aan discipline en motivatie. Je weet wel dat je met een gezond gewicht beter in je vel zit, waardoor je je zelfverzekerder en energieker voelt. Maar hoe vind je het evenwicht tussen gezond en lekker eten?

Het PS. programma is geen dieet, maar een lifestyle change. Je verandert stap voor stap jouw levensstijl.

Onder begeleiding van jouw personal coach leren we jou een gezond en eiwitrijk voedingspatroon aan met ca. 6 eetmomenten per dag.

KETOSE - van suiker- naar vetverbranding

PS. Food & Lifestyle programma

Het PS. Food & Lifestyle programma is een unieke combinatie van persoonlijke begeleiding en eiwitrijke producten, gezonde vetten en gering in koolhydraten.

Met ca. 6 smaakvolle eetmomenten per dag en een assortiment van circa 100 eiwitrijke producten, voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes hoef je geen honger te lijden.

Met de uitgebalanceerde weekmenu's en heerlijke, eenvoudige recepten zet je binnen een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel.

Doordat je in ketose gaat, gebruik je jouw vetreserves als energiebron terwijl je jouw spiermassa behoudt en voorkom je het jo-jo effect.

Succesvol afvallen met Personal Coach

Een stok achter de deur

Tijdens het (telefonische) intakegesprek bespreek je samen met jouw Personal coach jouw wens en doelstelling.

Wekelijks bespreek je de behaalde resultaten, word je gewogen en krijg je handige tips en adviezen.

Mocht je tussendoor nog vragen hebben dan zijn we via whatsapp ook bereikbaar. Wel zo handig!

Het programma bestaat uit 3 fases

Het programma bestaat uit 3 fases


Fase 1 = Strikte fase
Tijdens deze fase ga je onder begeleiding van jouw coach, aan de slag met het verliezen van jouw overtollige kilo's. In deze fase bestaan je maaltijden uit smakelijke eiwitrijke producten in combinatie met verse groenten, kip, vis, vlees en eieren. Je lichaam schakelt hierdoor over van suikerverbranding naar vetverbranding (ketose).

Fase 2 = Overgangsfase
Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt ga je over naar fase 2, de overgangsfase. In deze fase worden er o.a. weer fruit en peulvruchten toegevoegd aan je menu.

Fase 3 = Stabilisatiefase
Zodra je jouw doel en wens hebt behaald ga je over naar fase 3, de stabilisatiefase. Hier gaan we op zoek naar wat voor jou de juiste verhouding zijn in koolhydraten, eiwitten en vetten, zodat je de rest van je leven plezier van hebt. Deze fase wordt vaak onderschat, maar is wel de belangrijkste fase, om terugval te voorkomen.

Fase kaarten en smaakmakers

Fase kaarten en smaakmakers

Bij iedere fase ontvang je een eenvoudige fasekaart en een overzicht met smaakmakers, waarop precies staat vermeld welke uit welke voedingsmiddelen je kunt kiezen en de hoeveelheden. Handig voor op de deur van je koelkast.

Weekmenu's en boodschappenlijstje

Weekmenu's en Boodschappenlijstje

Om het je makkelijk te maken zijn er diverse weekmenu's voor je samengesteld. En om je nog meer werk uit handen te nemen, zijn er bij de diverse menu's ook boodschappenlijstjes gemaakt, zodat je eenvoudig alle ingrediënten voor het weekmenu in huis kunt halen.

In 3 stappen naar blijvend succes

1. Vrijblijvend intake gesprek

Een vrijblijvend (online) intake gesprek, maar mocht je gelijk willen starten, dan kan dat natuurlijk ook! Tijdens dit gesprek onderzoeken wij wat jij nodig hebt om jouw overtollige kilo's kwijt te raken en om jouw gezondheid en leefstijl te verbeteren.

2. Wekelijks een afspraak met jouw personal coach

Zodra je start met het programma heb je wekelijks een afspraak met jouw Personal Coach als stok achter de deur.Tijdens deze afspraak ga je meten en/of wegen en doorloop je met jouw coach de verschillende fases van het programma, totdat je jouw doelstelling hebt behaald.

3. Behouden van jouw resultaat

Tijdens de 'stabilisatiefase" heb je met enige regelmaat een afspraak bij jouw personal coach. De bezoek frequentie en de behoefte voor de afname van het aantal producten is afhankelijk van de benodigde en gewenste ondersteuning.

Wat mag je verwachten

 • Persoonlijke (online) begeleiding
 • Deskundig advies
 • Weeg en meet momenten
 • Een stok achter de deur
 • Een uitgebreid assortiment voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes
 • Eenvoudige recepten en weekmenu's
 • Geen hongergevoel
 • Behoud van spiermassa
 • Geen jo-jo effect
 • Meer energie
 • Mooie, stevige huid
 • Wetenschappelijk onderbouwd programma
 • Overschakelen van suikerverbranding naar vetverbranding -> ketose
 • Snel resultaat

PS. Food & Lifestyle startpakket 

Startpakket €159,-

Informatieboekje met weekmenu en fasekaart

 • PS. food & lifestyle producten voor ca. 8 dagen
 • Boodschappenlijstje
 • Weekmenu fase 1
 • Vitamine en mineralen voor 30 dagen
 • Handige shaker
 • Producten overzicht
 • Voedingswaarde tabel van de producten
 • Advies van jouw personal coach

Vervolg weken en kosten...

Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je in fase 1 (de ketose fase) 4 tot 6 PS. Food & Lifestyle producten per dag. De maaltijden vul je aan met groente, kip, vis, vlees en eieren.

Met ca. 6 eetmomenten per dag vervang je gangbare koolhydraatrijke voedingsmiddelen, door eiwitrijke PS. food & lifestyle producten, die geschikt zijn voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

Afhankelijk van hoeveel je wenst af te vallen en hoe lang je daar mee bezig bent, kan je qua kosten voor de producten ca. €2,75 per maaltijd aanhouden.

Om een indicatie te krijgen zijn de kosten voor het PS. programma (fase 1) gemiddeld €100,- per week. Bij afname van de producten betaal je verder geen aparte kosten voor jouw wekelijkse coaching.

In de volgende fases kan je, afhankelijk van jouw voorkeur het aantal PS. producten afbouwen.

Kom je alleen voor wekelijkse coaching, zonder afname van producten, dan hanteren we een tarief van €35,- per consult.

Met behulp van jouw personal coach heb je alle ingrediënten in handen om vanaf nu blijvend te investeren in een gezonde, fitte en slanke(re) versie van jezelf! 

Om direct te kunnen starten met het PS. programma, doorloop je onderstaande stappen

 1. Vul het formulier onderaan deze pagina in, zodat we op de hoogte zijn van mogelijke contra-indicaties en we jou gericht kunnen adviseren.

2. Betaal het startpakket via de link. Je krijgt direct toegang tot de PTmonique app. Zodra je het pakket hebt besteld, nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen, maar wellicht hebben we al een afspraak ingepland ;-)

3. Download de 'VIRTUAGYM' APP' (oranje mannetje) op jouw mobiele telefoon, via de apple- of play store. De app kan je gratis downloaden. Log in met de gegevens die je hebt gebruikt tijdens de betaling van je startpakket. Je krijgt direct toegang tot de PTmonique app. Zonder deze app kunnen wij je niet wegen in de studio.

4. Maak een account aan in onze webshop en krijg toegang tot de PS. food & lifestyle producten

5. Ik heb mijn pakket besteld en voldaan en hoe nu verder. Nadat we jouw betaling hebben ontvangen van het startpakket plannen we een afspraak met je in. Tijdens de afspraak doen we diverse metingen en maken we je wegwijs in ons systeem. Hiervoor heb je de PTmonique app (Virtuagym Fitness app) nodig. Vergeet deze dus niet te downloaden via de app of play store. Tot snel!

PS. food & lifestyle intake formulier 

 Vul onderstaand formulier volledig in zodat we op de hoogte zijn van mogelijke contra-indicaties en we jou gericht kunnen adviseren.

Schoepenweg 51C, 8243PX Lelystad, info@ptmonique.nl