Studio PTmonique Personal Training

Belangrijke informatie omtrent werkwijze, facturatie en credits

Welkom bij studio PTmonique

We wensen u heel veel plezier en resultaat toe gedurende uw coaching periode in onze studio! Zijn er nog vragen, dan horen wij dat graag!

Assessment

Indien u recent het assessment heeft gedaan hopen wij dat u deze goed heeft doorstaan, het kan soms confronterend zijn ;-)
Het is mogelijk dat u de dag na het assessment spierpijn heeft en de tweede dag kan het soms erger zijn, maar de derde dag neemt de mogelijke spierpijn weer af.
Tijdens het assessment is het soms nodig dat we mensen uitdagen, zodat trainingen kunnen worden afgestemd op uw wensen, mogelijkheden en beperkingen. 

Coaching en werkwijze

Graag maken wij u wegwijs is onze online systemen

Op de website www.ptmonique.nl , www.ptmoniqueshop.nl staat soms informatie die alleen toegankelijk is voor onze klanten. Om deze pagina's te bezoeken kan het zijn dat u de melding krijgt dat u ingelogd dient te zijn. Creëer hiervoor een account met uw eigen e-mailadres en wachtwoord.

Voeding 

Het is belangrijk om een keuze te maken in de verschillende voedingsmogelijkheden, een die bij u past! De een vindt het heerlijk om de ochtend te starten met een shake, de ander kiest liever voor een omelet of een kommetje magere kwark, de ander start met een PS. ontbijt.

Hoe meer de wijze van voeden bij u aansluit, hoe makkelijker u het vol houdt en het een nieuwe way of life wordt.

Tijdens onze PT sessies besteden we hier aandacht aan. Tijdens Small Group Trainingen is dit niet mogelijk. Indien u hier aandacht aan wenst te besteden kunt u hiervoor een aparte voeding afspraak plannen.

Facturatie

Facturatie vindt plaats voorafgaand aan uw Personal Training/Small Group sessies.
We hanteren een betalingstermijn van 5 dagen, tenzij anders overeengekomen.

We facturen een gemiddeld bedrag per maand, welke afhankelijk is van het aantal training sessies en trainingsperiode. 

Dit betekent dat trainingen en facturatie niet gelijk lopen. Bij tussentijdse beëindiging vindt dus nog een eindafrekening plaats. Mocht u een trainingssessie missen, zie hiervoor het kopje "verplaatsen training/afwezigheid."

PTmonique portaal en Virtuagym app.

Als klant van PTmonique krijgt u toegang tot een uw eigen online virtuele omgeving, waarin uw afspraken en eventuele trainingsschema/programma staan vermeld.
U kunt inloggen via pc/laptop, maar u kunt ook via de appstore of playstore de "Virtuagym" en "Food" app downloaden. Beide apps zijn gratis. Afhankelijk van uw "lidmaatschap" bij PTmonique heeft u een basis of pro account in Virtuagym.

Zodra wij een account voor u hebben aangemaakt kunt u inloggen met uw "Virtuagym account". We gebruiken hiervoor uw e-mailadres dat bij ons bekend is en indien wij een account aanmaken gebruiken wij het wachtwoord eiwitten.

In de navigatiebalk van de Virtuagym app. onder "Studio PTmonique" vindt u het kopje "Mijn lidmaatschap". Hierin staat alle informatie omtrent uw boekingen, producten, betalingen e.d.Verplaatsen Training / Afwezigheid

Tijd is voor ons het meest kostbare bezit op onze aardbol... je kunt het namelijk niet inhalen en niet kopen!

Voor velen zijn we een stok achter de deur en afspraak is afspraak en wij rekenen op uw aanwezigheid.

Als Personal Training klant heeft u, normaliter, wekelijks een of meerdere vaste plek(ken) in onze agenda. 

Wij spreken daarom ook niet over een aantal personal training sessies, maar over een aantal afgesproken trainingsmomenten op een vaste afgesproken dag en tijd.

Dit betekent dat wanneer u een trainingsmoment mist, wij de gemiste "tijd" niet in kunnen halen. 

Indien u door calamiteiten echt verhinderd bent, bestaat wel de mogelijkheid om een training te verplaatsen. Let op: dit kan alleen op basis van beschikbaarheid in onze agenda. 

Wacht niet te lang met het verplaatsen van uw afspraak, want dan hebben andere klanten ook nog de gelegenheid om hun training te verplaatsen.

We hanteren een minimaal afmelding-termijn van 48 uur voorafgaand aan uw afspraak. Voorkom dat u binnen 48 uur afmeld, want dan gaat uw trainingsmoment, door ons geautomatiseerde systeem, verloren en dat zou jammer zijn.

U bent zelf verantwoordelijk voor het verplaatsen van uw afspraak en Virtuagym verwerkt automatisch uw credits. Vanuit belangstelling stellen wij een berichtje via whatsapp of e-mail bijzonder op prijs indien u bent verhinderd. 


Bent u niet in de gelegenheid om fysiek aanwezig te zijn op uw afspraak, dan kunt u ook altijd gebruik maken van een ZOOM sessie.
Zo hoeft u geen enkel trainingsmoment te missen!

Annuleren binnen 48 uur 

Calamiteiten

Annulering binnen 48 uur.... ONMOGELIJK NATUURLIJK ;-)... maar ja...... soms komt het voor dat je je les door calamiteiten binnen 48 moet annuleren. Heel vervelend als  je dan les verloren gaat.

Op verzoek bieden we de gelegenheid dat je jouw les kan ruilen met een andere klant van studio PTmonique. Hiervoor hebben we de 'Chit & Chat Room' aangemaakt, zodat je een "oproep" kunt doen aan andere sportieve deelnemers. 

De verantwoording ligt wel bij jezelf!

Lukt het niet om je les te ruilen met een van onze klanten, dan mag je ook jouw les "cadeau" geven aan een vriend(in) of familielid die bij ons geen klant is. Belangrijk is wel dat deze "klant" het PAR Q formulier op onze website invult. Indien deze "klant" niet bij ons bekend is zullen wij tijdens een dergelijke les een mini assessment afnemen. 

Vanzelfsprekend zijn we graag ruimschoots van tevoren op de hoogte indien iemand anders uw trainingsmoment komt waarnemen.

Credits, gemiste lessen en vakanties

Hoe zit het nou met de credits, gemiste lessen en vakanties 

Het geautomatiseerde credit systeem van Virtuagym

Als Personal Training studio plannen wij voor u een vast moment in de week in, voor uw personal training- of small group sessie(s). Het aantal beschikbare plekken is dus beperkt. Dit betekent ook dat we gedurende deze periode geen andere klanten kunnen aannemen of inplannen!


Hiervoor gebruiken we een credit systeem van Virtuagym om een handmatige administratie te voorkomen. Iedere les vertegenwoordigd een aantal credits.

Voor velen zijn we een stok achter de deur en afspraak is afspraak en wij rekenen op uw aanwezigheid. Indien u door omstandigheden bent verhinderd, bestaat de mogelijkheid om uw trainingsmoment te verplaatsen, vanzelfsprekend kan dit alleen op basis van de beschikbaarheid in onze agenda. Dit bieden we aan uit coulance, maar u kunt hier geen enkele aanspraak op maken.


Afzeggen vinden wij geen optie, aangezien wij gedurende een afgesproken periode uw plek hebben gereserveerd. Het is dus niet wenselijk dat u een buffer aan credits opbouwt, omdat u deze dan vermoedelijk niet meer in kunt halen, naast uw bestaande sessies.


Heeft u aan het eind van een afgesproken periode of aan het eind van het jaar nog credits over, dan is het goed om te weten dat er geen restitutie plaats vindt.
De credits blijven beperkt actief en komen daarna te vervallen. Zorg er dus voor dat u geen lessen mist.

Credits blijven alleen actief bij een lopende overeenkomst. Zodra een overeenkomst komt te vervallen, vervallen ook de credits of tegoeden.

Bent u verhinderd dan dient u eerst uw afspraak te annuleren, waardoor de credits terug komen op uw account. Vervolgens kunt u, op basis van de beschikbaarheid in onze agenda, een nieuwe afspraak maken.

Indien er geen beschikbare plek meer vrij is in het rooster, dan staat het u vrij om te ruilen met een andere klant (zie hiervoor "les annuleren binnen 48 uur").

Voorbeeld: (2023)
Traint u 1 x per week dan reserveren wij voor u als vaste PT klant 42 vaste personal training momenten in, in een periode van 12 maanden.
Bij een half jaar zijn dat 21 personal training momenten.
(We houden dus rekening met een aantal weken vakantie in deze periode)

Elke Personal Training sessie van 45 minuten is 9 credits. U ontvangt hiervoor het aantal trainingsmomenten x 9 credits.

Deze credits zijn, in dit voorbeeld, maximaal 26 of 52 weken geldig. Indien u in een week niet in de gelegenheid bent om te trainen dient u zo snel mogelijk uw gemiste trainingsmoment in te halen.

U bent zelf verantwoordelijk voor het boeken of verplaatsen van uw, gemiste en tijdig afgemelde, trainingsmoment.

Indien u een training annuleert stellen wij het bijzonder op prijs als u daar een reden voor op wilt geven. Wij hanteren een afmelding termijn van 2 dagen (48 uur) voorafgaand aan uw Personal Training of Small Group sessie. Het systeem verrekend automatisch uw credits. Houd daar rekening mee.

Er is een verschil tussen Personal Training credits en Small Group credits. Credits kunnen niet over en weer worden gebruikt.

Kunt u met enige regelmaat niet in de studio aanwezig zijn, dan is een training via ZOOM ook mogelijk, dus ook tijdens uw vakantie periode een goede stok achter de deur ;-)

Tip; Je kunt dan ook met jouw partner of het hele gezin deelnemen via ZOOM. Door de Corona periode zijn wij hier ook ervaringsdeskundige in geworden ;-)

Werkwijze Personal Training sessie

Personal Training is meer dan alleen trainen

Normaliter plannen wij 45 minuten voor u in, tenzij anders overeengekomen. Tijdens deze afspraak gaan we geregeld meten en wegen, bespreken wij uw voeding, wordt er getraind en zullen we samen uw afspraken beheren. 

De invulling van iedere personal training sessie zal anders zijn en wordt gemaakt op basis van de behoefte van de klant, naar inzicht van de personal trainer.

Na afloop van uw Personal Training sessie kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee naar keuze.

Clean Supplements

Feel good, look good & be(come) healthy 

Vol trots presenteren we onze voeding supplementenlijn "Clean Supplements", exclusief verkrijgbaar bij PTmonique. 

Hoog gedoseerde vitaminen en mineralen, in de zuiverste vorm, voor het behalen en behouden van optimaal resultaat. Ter ondersteuning en ter verbetering van uw sport- en gezondheidsresultaten.

Supplementen voor afslanken, spieropbouw, detoxen van uw lichaam, vermoeidheid en stress. Onmisbaar voor sportievelingen die maximaal resultaat wensen.
Wij informeren u graag.


Welkom bij Studio PTmonique

Zijn er toch nog onduidelijkheden?

Voel je vrij en wees welkom om jouw vragen te stellen.

Schoepenweg 51C, 8243PX Lelystad, info@ptmonique.nl