Studio PTmonique Personal Training & ZeNN studio

10 jaar Studio PTmonique 

10 jaar PTmonique

Wat 10 jaar geleden met Personal Training begon is uitgegroeid tot een totaal concept op het gebied van Personal Training, Voeding- & Lifestyle Coaching, Yoga & Meditatie en Reiki behandelingen.

"Feel Good, Look Good & Get in Shape"

"Resultaat is het enige dat telt" zo begon Monique in 2012 haar Personal Training sessies bij Fit For Free. 

2 jaar later had ze haar eigen locatie aan de Schoepenweg 51C te Lelystad. Inmiddels heeft ze haar studio uitgebreid tot een totaal concept op het gebied van
Personal Training, Voeding- & Lifestyle Coaching, Yoga & Meditatie en Reiki behandelingen.

"Feel Good, Look Good & Get in Shape" - Monique

Feel Good met Yoga & Meditatie en Reiki behandelingen
Look Good met Voeding Coaching
Get in Shape met Personal Training

"We streven ernaar om een ieder zo gericht mogelijk te adviseren, coachen, begeleiden of te behandelen, want ieder mens is uniek en heeft zijn/haar eigen doel, wens en mogelijkheden".

Na haar opleiding L.A.P.T (los angeles personal trainers) en de Les Mills programma's RPM en Bodypump volgde ze nog diverse opleidingen, want "stilstaan is achteruitgang" aldus Monique.

Ze certificeerde zich tot Yoga Vinyassa Teacher, Kettlebell Master Trainer, Boks Trainer, Orthomoleculaire Voedingcoach, Personal Hormonal Profiling coach, Detox coach, PS. Food & Lifestyle coach, Diabetes 2 coach en Reiki behandelaar. 

Naast haar Personal Training sessies kun je terecht voor het PS. Food & Lifestyle programma, 10 dagen Detoxen, haar eigen Supplementen lijn "Clean Supplements", Yoga & Meditatie lessen en Reiki behandelingen en biedt ze de training schoenen aan van Overload World Wide.

En er volgt nog meer, want momenteel volgt ze een opleiding tot energetisch therapeut waarbij ze nog dieper in gaat op het energetische lichaam. 

Monique kijkt met tevredenheid terug op de ontwikkelingen van haar studio, de samenwerking met haar (oud) collega's en is dankbaar voor het vertrouwen van al haar klanten die ze in de afgelopen jaren heeft mogen coachen en begeleiden.

Ze prijst zich gelukkig met een groot aantal trouwe klanten die ze nu al jarenlang mag coachen en begeleiden, met alle hun ups en downs ;-)

Een speciaal woord van dank gaat uit naar haar echtgenoot Tom, die het pand al diverse malen heeft gerenoveerd en gereorganiseerd.
"Zonder zijn expertise, steun, support en vertrouwen had ik dit op deze wijze niet kunnen realiseren!"

En mocht je het leuk vinden om te weten... Monique heeft dit jaar ook nog een opleiding gevolgd bij de Fotovakschool te Amsterdam. Wellicht zie je met enige regelmaat wat foto's voorbij komen op haar Social media. ;-)

Wie jarig is trakteert

Ter ere van het 10 jarig jubileum geeft Studio PTmonique 3 x een 1-op-1 sessies Cadeau

Daarnaast maak je 7 x kans op een Yoga & Meditatie sessie real life online op de dinsdagavond om 20.15 uur.

  • 1 x Personal Training 
  • 1 x Voeding coaching
  • 1 x Reiki behandeling
  • 7 x Yoga & Meditatie real life online

De 3 x 1-op-1 sessies vinden plaats op zaterdag.... 
Aanmelden kan tot ... 

Ik maak graag kans op een les bij PTmonique...

Ik maak graag kans op een van de aangeboden sessies ter ere van het 10-jarig jubileum van Studio PTmonique.

Training & behandel locatie

Studio PTmonique

Schoepenweg 51C, 8243 PX Lelystad

+31(0)6 144 40 968

info@ptmonique.nl

Woonhavenpad, 8245AC Lelystad, info@ptmonique.nl