Onze Trainers...

Monique Timmer

Personal Trainer, Kettlebell Master Trainer, Yoga docent, Orthomoleculaire voedingscoach, Personal Hormonal Profiling coach, Detox coach, PowerSlim coach, Diabetes 2 Omkeerbaar

Monique is geboren op 18 juni 1968. 
Van jongs af aan stroomt het sportbloed al door haar aderen.

Als jong meisje was ze al gek op turnen en dansen op muziek. Later volgden allerlei bal- en racket sporten zoals Hockey, Tennis en Badminton. Ook van outdoor sporten zoals Gravelbiken en Skiën kan ze volop genieten. Bewegen op muziek werd meer en meer haar passie en al snel volgde Stijl- en Latin Dansen en Rock & Roll.

Haar grote liefde voor de sport vond ze in de begin jaren '90. Aerobic en Fitness, het individueel trainen en in groepsverband in combinatie met muziek werden haar passie.

In 1992 volgde ze de eerste Step workout, ging ze les geven en vele opleidingen volgden daarna. Jarenlang gaf ze diverse groepslessen, zoals; Bodypump, Spinning, RPM & Fight X.

Met veel energie, enthousiasme en passie helpt ze mensen op weg naar "a new way of life".

In november 2014 opende Monique haar eigen studio aan de Schoepenweg te Lelystad waar ze, met haar team, klanten begeleiden op het gebied van Personal Training, Voeding, Lifestyle Coaching en Yoga.

In haar vrije tijd stoeit ze zelf ook graag met dumbbells in het krachthonk of met de kettlebell. Zomers kan je haar spotten in de bossen op haar gravelbike en in de winter staat ze graag op de latten. Relaxen doet ze met haar laptop of een filmpje op de bank en knuffelen met haar hond Joy!

Wat kan Monique voor ú betekenen
Met een warm hart, persoonlijke aandacht, enthousiasme en passie laat Monique u ervaren wat Personal Training en Coaching ook voor ú kunnen betekenen.
Wat er ook op uw wensenlijstje staat...
Samen met haar bereikt u, úw doel!

Specialisatie & Certificering:

 • Personal Trainer - LAPT  (Los Angeles Personal Trainers)
 • Kettlebell Master Trainer - Overload Worldwide
 • Boks Trainer - LAPT, Fight X
 • Yoga Vinyassa Teacher (RYT 300) - De Nieuwe Yogaschool Amsterdam

 • PowerSlim coach - PowerSlim 
 • Diabetes 2 omkeerbaar - Ortho Health Foundation
 • Personal Hormonal Profiler - Overload Worldwide
 • Orthomoleculaire voedingsadviseur - Ortho Health Foundation
 • Detox Coach - InnerwaveErik Diender

Personal Trainer, Kettlebell Master Trainer, Mylogenics advanced practitioner, Personal Hormonal Profiling coach, Sleep Training coach

Erik is geboren op 31 juli 1980 en heeft een sportieve vriendin en is vader van 2 kinderen. Erik is al jaren een vertrouwd gezicht in studio PTmonique. 

Diverse malen per week is hij sportief aan het werk en weet als geen ander hoe belangrijk het is om regelmaat te hebben in voeding, training en rust.

Erik stoeit al jaren met gewichten in het krachthonk wat zijn vruchten heeft afgeworpen met veel spiermassa en een laag vetpercentage tot gevolg. 

Hij heeft zich ontwikkeld tot krachtexpert en weet een ieder tot het uiterste te drijven. 

Specialisatie en Certificering: 

 • Krachttraining Overload TOP A, B, C Trainer
 • Kettlebell Master Trainer - Overload Worldwide
 • Mylogenics Practitioner Advanced - Overload Worldwide
 • Personal Hormonal Profiler - Overload Worldwide

Erik heeft zijn eigen praktijk in Mylogenics. 

Klanten van PTmonique kunnen, via de studio, een afspraak bij Erik inplannen voor een behandeling. We informeren u graag omtrent de mogelijkheden.


Barbara Vroom

Personal Trainer, Small Group Trainer, Functional Trainer 

Barbara is geboren op 11 oktober 1951 in NW- Overijssel, getrouwd met Willem en heeft 3 kinderen en 4 kleinkinderen.

Deze super fitte gepensioneerde dame is al jaren een bekend gezicht in onze studio.
Na een carrière als schoonheidsspecialiste en 17 jaar te hebben gewerkt als teamtrainster bij de GGD wil ze nog niet bij de pakken neer gaan zitten en is ze ons team komen versterken als Personal Trainster.

Diverse malen per week is ze zelf sportief aan het werk en stoeit al jaren met dumbells en kettlebells in het krachthonk. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om fit en vitaal ouder te worden en te willen blijven.

Barbara ondersteund ons team als Functional Training Specialist, maar zal ons ook bijstaan met kracht- en kettlebell trainingen. 

Functionele training neemt een steeds belangrijkere plek in bij het effectief begeleiden van klanten in het behalen van hun sportieve doelen, zowel in personal training als in groepsverband. Deze nieuwe vorm van training, waarbij niet de traditionele fitness apparatuur maar werken met het eigen lichaam centraal staat, is bewezen effectief, FUN en overal toepasbaar."