Studio PTmonique Personal Training

Vóór de zomer van 2024 gaat studio PTmonique verhuizen 

naar een unieke plek, op het water

Blijf op de hoogte

Wij gaan verhuizen...

Studio PTmonique gaat voor de zomer van 2024 verhuizen naar een luxe plek op het water
Studio PTmonique gaat voor de zomer van 2024 verhuizen naar een luxe plek op het water

Waar een deur dicht gaat, gaat er een hele mooie andere deur weer open…
Na een periode van bijna 10 jaar op de Schoepenweg hebben we besloten om te gaan verhuizen naar een plek die weer recht doet aan datgene waar we ons in ontwikkeld hebben en in gespecialiseerd zijn.
Personal training en coaching op fysiek, mentaal, hormonaal, emotioneel & het spirituele vlak.

In het buitengebied van Lelystad waar je de vogels hoort fluiten kun je binnenkort genieten van onze nieuwe luxe, knusse studio voorzien van vloerverwarming en airco. Nieuwe houten trainingsmaterialen en een sfeervolle zithoek.  Daarbij kun je ook gebruik maken van het terras op het water met betoverend uitzicht, waar je na hard werken kunt genieten van een kopje koffie of thee. Een welverdiend moment voor jezelf!

Eind 2012 begon ik bij FFF, maar al snel groeide ik uit mijn jasje en ging ik naar een eigen locatie op de Schoepenweg. Ik deelde het pand met een podoloog en het duurde niet lang totdat er een collega bij kwam ter ondersteuning. We ontwikkelde ons tot Personal Training specialist, maar daarnaast waren we ook zeer actief op het gebied van Small Group trainingen. Van Yoga en Boksen tot Kettlebell en Krachttraining. In de loop der tijd verschenen er meerdere collega's ten tonele en begonnen we met het Powerslim programma.

Na een bevlogen Corona periode, waar ik met gemengde gevoelens op terug kijk, maar ook weer tot nieuwe inzichten kwam, besloot ik om weer terug te gaan naar datgene waar ik zelf heel blij van word. Het persoonlijk coachen en begeleiden van mijn klanten op fysiek, mentaal, hormonaal en het emotionele vlak.
Ik kijk terug op een waardevolle periode, die ik in mijn hart zal koesteren.
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben, dat ik deze ontwikkelingen, met een groot deel van mijn huidige klantenbestand, heb door mogen maken. Maar ook de ontwikkelingen die mijn klanten hebben doorgemaakt in deze periode en met mij hebben willen delen, is onbetaalbaar.
Time tot move on!
Achter de schermen wordt er keihard gewerkt aan de knusse, luxe studio die ik voor ogen heb en van alle gemakken is voorzien. 
We hebben nog de nodige uitdagingen te gaan, maar ik heb het volste vertrouwen in mijn echtgenoot en het team dat mij hierin ondersteund. 

Schoepenweg 51C, 8243PX Lelystad, info@ptmonique.nl