Studio PTmonique Personal Training & ZeNN studio

Boksen

Get ready to rumble 

"Get in Shape" met Boksen

Boksen it's cool... 

Afvallen, conditie verbeteren, weerbaarder worden, stress release and most of all... because it's cool...

Boksen werkt ook stress release

Boksen is voor een ieder geschikt en je hebt hier geen specifieke ervaring voor nodig. Tijdens onze Personal Training sessies bieden we deze workout met regelmaat aan.De trainingen worden indoor, online en in de zomer af en toe ook outdoor gegeven.

Ben jij toe aan een workout met lef?

Geen fysiek contact

Onze training sessies vallen niet onder vechtsport maar het is een trainingsconcept waarbij gebruik wordt gemaakt van stoot en trap technieken vanuit andere vechtsporten. Er wordt gebruik gemaakt van pads, stootkussens, bokszak en handschoenen.

De Personal Trainer geeft de techniek en combinaties aan en er vindt, in principe, geen lichamelijk contact plaats met een sparringpartner.

Waarom Boksen?

Afvallen, figuur verbeteren, conditie verbeteren, sterker worden, weerbaarder worden, leren (kick) boksen, stress release, afwisseling met reguliere workouts and most off all....Because it's cool...

Onze Personal Trainer Monique heeft deelgenomen aan het internationale trainingsprogramma "Knock - Out" van LAPT (Los Angeles Personal Training). Tevens heeft ze het nationale trainingsprogramma gevolgd van "Fight X".

Are you ready to Rumble

Get ready to rumble

Woonhavenpad, 8245AC Lelystad, info@ptmonique.nl