Get ready to rumble

Boksen - Get ready to rumble

Afvallen, conditie, weerbaarder, stress release and because it's cool...

Ben je toe aan een workout met lef?

Met onze Small Group Boks sessie(s) volg je één of meerdere keren per week het small group boks programma onder directe en persoonlijke begeleiding van een gediplomeerde Personal Trainer. 

Je kan ook een losse (duo) boks sessie inboeken ter kennismaking!

Tijdens onze small group sessies is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. We werken in groepjes van maximaal 6 personen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een 1-op-1 sessie te plannen met jouw Personal Trainer.


Deze workout is voor een ieder geschikt en u heeft hier geen specifieke ervaring voor nodig. Het is wel raadzaam om in eerste instantie een 1-op-1 training in te plannen, om de techniek van deze workout eigen te maken.

Get ready to rumble!

Onze Boks sessies vallen niet onder vechtsport maar het is een trainingsconcept waarbij gebruik wordt gemaakt van stoot en trap technieken vanuit andere vechtsporten. Er wordt gebruik gemaakt van pads, stootkussens, bokszak en handschoenen.

De Personal Trainer geeft de techniek en combinaties aan en er vindt dus geen lichamelijk contact plaats met een sparringpartner.

Waarom Boksen?

Afvallen, figuur verbeteren, conditie verbeteren, sterker worden, weerbaarder worden, leren (kick) boksen, stress release, afwisseling met reguliere workouts and most off all....Because it's cool...

Personal Trainers

Onze Personal Trainer Monique heeft deelgenomen aan het internationale trainingsprogramma Knock - Out van LAPT (Los Angeles Personal Training). Tevens heeft ze het nationale trainingsprogramma gevolgd van Fight X.

Voor wie is de Boks sessie?

Boksen is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, conditieniveau en bokservaring!