Studio PTmonique Personal Training

Bootcamp Outdoor Training

Bootcamp Outdoor Training 

Conditie en uithoudingsvermogen verbeteren, werken aan kracht en souplesse en daarbij is vetverbranding en verstevigen een mooie bijkomstigheid.

Bootcamp

Summer is comming!
Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien begint het te kriebelen om weer naar buiten te gaan en te genieten van de frisse buitenlucht, maar ook in de zomer, herfst en winter laten we ons niet uit het veld slaan door weersomstandigheden.

Ga de uitdaging met jezelf aan!

Bootcamp

Deze stoere en intensieve full-body outdoor workout is uitermate geschikt om je conditie, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Een ideale training om ook naast al je andere (kracht) trainingen te volgen!

Tijdens deze workout maken we gebruik van natuurlijke obstakels en bekende trainingsmaterialen, waarbij je de uitdaging aangaat met jouw lichaam door het verkennen en verleggen van jouw eigen grenzen. 

Bootcamp is voor iedereen (met een basis conditie) geschikt en op elk niveau toepasbaar. De trainingen zijn ideaal om je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren, te werken aan kracht en souplesse en daarbij is vetverbranding en verstevigen een mooie bijkomstigheid.

Bootcamp is een full body workout

  • Voor vrijwel iedereen geschikt en toepasbaar op elk niveau (een basis conditie is wenselijk, twijfel... vraag ons om advies)
  • Een intensieve, krachtige en doelgerichte training met een gezonde dosis fun
  • Bootcamp versterkt tevens de rompstabiliteit, wat positief kan werken bij rugklachten
  • Een outdoor groepstraining waarbij hard wordt gewerkt met een gezellige dosis fun 

BOOTCAMP for a healthy, fit and strong body

Schoepenweg 51C, 8243PX Lelystad, info@ptmonique.nl