Studio PTmonique Personal Training

Open Huis zaterdag 10 februari a.s. van 13.00 tot 17.00 uur

31-01-2018
Gratis meten en wegen, kennis maken met Mylogenics™ en je laten adviseren om jouw wens en doelstelling voor 2018 te realiseren...


Op zaterdag 10 februari a.s. tussen 13.00 en 17.00 uur houdt studio PTmonique Open Huis en kan je je gratis laten meten en wegen, gebruik maken van de behandelmethode Mylogenics™ en je laten adviseren om jouw wens en doelstelling voor 2018 te realiseren.

Onder de bezoekers worden 1 gratis Duo Personal Training assessment en 2 Mylogenics™ behandelingen verloot.

De koffie en thee staan klaar!

Over Studio PTmonique

5 jaar geleden startte de goedlachse Monique als zelfstandig Personal Trainer.

Sinds 3 jaar heeft ze haar eigen studio in Lelystad waar ze, met collega Erik, succesvol haar klanten begeleiden op het gebied van (duo) Personal Training, Small Group Training zoals Boksen en Kettlebell, Voeding, Lifestyle Coaching en Mylogenics™

Voeding

Het voedingspatroon en de hormonale balans van haar klanten heeft een prominente plaats in de begeleiding. "Je kan nog zo hard trainen, maar als je voeding niet op orde is blijft gewenst resultaat uit" aldus Monique.

Daarnaast zijn vele lichamelijke klachten af te leiden van een ongezond voedingspatroon, omdat er een tekort ontstaat aan essentiële voedingstoffen, met alle ongemakken van dien.

70% van de lichamelijke klachten zijn voeding gerelateerd. (bron ortho health foundation)

Door voeding aan te passen volgens de orthomoleculaire voedingsleer of Personal Hormonal Profiling (PHP) in combinatie met essentiële vetzuren, vitamine en mineralen en een specifiek trainingsprogramma, zorgen ze ervoor dat het lichaam weer in balans komt.

Afhankelijk van de wens zal men daardoor makkelijker in spiermassa kunnen aankomen en/of vetmassa verliezen. Met name ook op de moeilijke, vaak ongewenste plaatsen zoals billen, heupen, buik en het orgaanvet.

Mogelijke klachten zoals slecht slapen, eczeem, hoofdpijn, verhoogde bloeddruk, opgeblazen buik na het eten, darmklachten, prikkelbaarheid, stemmingswisselingen, vermoeidheid, laag energie niveau en vele andere ongemakken verminderen of verdwijnen.

Hartcoherentie en Stress...

Monique heeft zich daarnaast als yogadocente verdiepend gespecialiseerd in hartcoherentie. Door middel van specifieke ademhalingstechnieken wordt een directe verlaging van het stressniveau gerealiseerd. Een zeer welkome aanvulling binnen het aanbod van studio PTmonique, als men bedenkt dat 80% van werkend Nederland aangeeft regelmatig stress en burn-out klachten te ervaren (bron WGO).

Mylogenics™

Collega personal trainer Erik heeft zich gespecialiseerd in Mylogenics™. Dit is een revolutionaire test- en behandelmethodiek voor uiteenlopende klachten aan het bewegingsapparaat.

Door middel van Muscle Activation en Myofasciale Release technieken worden klachten aan nek, schouder, rug, ellenboog, pols, heup, knie en enkel zeer snel verholpen.

Kortom als je aan je gezondheid wil werken, lichamelijke klachten ervaart, je stress wil reduceren, fit en vitaal ouder wil worden of met een sixpack het strand op wil, dan ben je bij Studio PTmonique aan het goede adres.

Schoepenweg 51C, 8243PX Lelystad, info@ptmonique.nl