Studio PTmonique Personal Training & ZeNN studio

Variatie pasta (Italian box) (6x)

De nieuwe Italian box. Deze box bevat naast de welbekende fusilli, sojarijst en penne, ook twee nieuwe pasta varianten: spaghetti en tagliolini. Om deze variatiedoos compleet te maken, zit er een receptenboekje in. In dit receptenboekje vinden jij en je cliënt allerlei variaties voor sauzen, maar ook voor een lekkere salade om bij de pasta te serveren.


Italiaanse deegwaren

De Italian box, ook wel Italiaanse deegwaren genoemd, is een variatiedoosje met daarin alle vijf de pastavarianten. Ieder doosje bevat 6 porties inclusief een receptenbrochure.

  • 1x spaghetti
  • 1x tagliolini
  • 1x penne
  • 1x sojarijst
  • 2x fusilli

Spaghetti

Spaghetti is toch wel één van de bekendste pasta's van alle pastasoorten. Voornamelijk bekend van het traditionele Italiaanse gerecht: spaghetti bolognese. De spaghetti bevat per portie 7 gram koolhydraten en 15 gram eiwitten en komt per portie in kleine nestjes.

Tagliolini

De tagiliolini is een minder bekende pastasoort, maar daarentegen wel net zo lekker. Deze pasta is vergelijkbaar met tagliatelle maar dan in korte stukjes pasta. De tagliolini bevat per portie 4,2 gram koolhydraten en 16,5 gram eiwitten.

Let op: de plastic verpakkingen van deze pastavarianten zijn niet kookbaar. Houd hier rekening mee.

18,99 €
Woonhavenpad, 8245AC Lelystad, info@ptmonique.nl